Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gode Gud, vilket brott!

Läser i dagens tidning att kvinnan som mördade sin sovande sambo med en

filékniv fått sitt straff sänkt. På nästa sida nämns ett ännu värre brott. En skola i

Skövde har anmälts till Skolinspektionen sedan lågstadieelever på studiebesök

sjungit psalmer och fått vykort med bibelord. Skolinspektionen kräver svar från

kommunen om den känner till besöket och om det förekommit konfessionella

inslag.

 




Övriga genrer av Lars Svedin VIP
Läst 146 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-01-08 11:46



Bookmark and Share


  walborg
De som gått med på att skapa förordningar om konfessionslös skola kommer att få bita sig själva i svansen snart!!!
2013-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Lars Svedin VIP