Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Elektrisk laddning!


En känsla tonar upp
Vet att det är något jag måste få gjort

Kan känna den elektriska laddningen i luften
Vet att något är på gång

Det är oundvikligt
Vad som händer sen får stjärnorna se




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 608 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-01-08 14:24



Bookmark and Share


  Destino
oj vilken text, man blir så nyfiken det finns fjärillar i magen då man läser....Gillar starkt
2013-01-08

  Karin Jungå c/o Vemod VIP
med den där elektriciteten så lutar det ju åt att det blir bra
2013-01-08

  Palett
Härligt uppskruvad förväntan .....
2013-01-08

  Ewa-Britt Nilson VIP
Så det är här
när man faller
så där,då är ju
något på gång
bara hoppas att det
inte blir en solosång...
2013-01-08

  Maj-Lis VIP
Stjärnorna... dom vet de mesta
2013-01-08

    ej medlem längre
härligt...
2013-01-08

  Madeleine Richter
Fint
2013-01-08

  chrissie
kittlande spänning
2013-01-08

    ej medlem längre
Starka vibrationer här...
2013-01-08

  Lena Själsöga Keijser
stjärnvackert
2013-01-08

  ResenärGenomLivet VIP
Förväntansfullt...
2013-01-08

  Angel of love
I stjärnorna står det skrivet..
2013-01-08

  Dufvenberg

Sanslöst spännande..
vad kommer stjärnorna säga?

Härligt med förväntan!
2013-01-08

    ej medlem längre
jag gillar den
själv är jag urladdad
2013-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin