Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hudbok





av huden
sin

binder hon boken




med blanka blad
utan sidfesten







hon knyter
knutar

med tråden hon gavs
av silverljus






med nålen
sticker hon sig i fingret

med tre
droppar
blod



skriver hon
det enda hon vet






det hon såg
vika undan

inför hennes slutna ögon




varje gryning
upprepar
hon

drömkoden





i boken av

hudens
sin




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 213 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-01-08 16:50



Bookmark and Share


    lenakarin
Som en saga från mytologiska djup. Fin!
2013-01-11

  Lars Hedlin
Bjuder av sin hud och sinne nära nära
2013-01-09

  prinscess VIP
direkt ur själen men känns smärtsam
2013-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser