Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ur arkivet


Onani

Lustarnas paradis ger en längtan

att få

vara ensam en liten stund..




Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 241 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-01-08 18:25



Bookmark and Share


  Primulan
Ärlig och sann! Fin!
2013-01-31

  Lars Hedlin
Ja inget fel idet..bra skriver...:)
2013-01-09

    Max Poisé
Ensam är stånd..menar stark...:-)
2013-01-08

    ej medlem längre
Ensam ÄR stark

Ibland.

Ärlig text. gillar.
2013-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish