Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärlekslös kropp


Utan dig

Utan dig på min arm,
vill inte min arm,
vara min arm,
längre.




Fri vers (Fri form) av Jaramald VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-01-08 20:17



Bookmark and Share


  Mangal VIP
Själsligt armod.
2013-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Jaramald
Jaramald VIP