Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

våran musa

En poet, en konstnär , en talare
Alla har de något
De inspireras att skapa

En poet, skall sina ord lägga ner på en bit ark
En konstnär, skall fylla penseln med färg och stryka allt den når
En talare, skall ställa sig upp och låta höras, beskådads

Inspirationen var är den kommen från
Vad är de som får en kreativitet att flöda
ack kärleken, skall vara våran musa

Den som utmanar musan skall
endast i sorgen och ångesten inneslutas
likt sprucken glas äro våran kreativitet skör

En poet, en konstnär, en talare
Alla har de något
De inspereras att skapa

Kärleken var dess namn
på deras sorgsna musa
kreativitetens skapare




Fri vers av Laura M.E
Läst 168 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-01-09 02:39



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
så sant, bra skrivet
2013-03-02

  SatansSon VIP
Tycker om´. Bra skrivet!
2013-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Laura M.E
Laura M.E