Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När jag var liten så höll jag på att drunkna. Min kompis fick för sig att knuffa i mig i det djupa vattnet vid bryggan. Kommer så väl ihåg känslan, att nu dör jag. Jag var 6 år och hennes pappa blev min hjälte när han hoppade i och räddade mig


Nästan drunknad

Följer vågorna med mitt liv
Hjärtslag som fosterljud
Bultande blodådror
Stilla blick mot en försvinnande yta
Vaggande mot ett slut
Ögonen är öppna mot sanningen
Döden vänder i skuggor mot sandig botten
Trygghetens famn omsluter det sköra
Lyfter mot räddningen




Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 198 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-01-09 14:01



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
berör på ett bra sätt..
2013-01-09

    ej medlem längre
känslan griper tag...
2013-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish