Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvitto

-Du måste ha kvitto

säger du


Det finns inga kvitton

jag river dom varje dag

säger jag


Varje morgon

har jag lämnat

allt bakom mig


Vad ska jag med kvitton?



-Men garantin då?

säger du


Finns ingen

säger jag


Ingen försäkring

som täcker

när du kör av vägen

och med skrikande däck

ser döden

blänka till

i vindrutan


Det förflutna blåser ju bort

som höstlöv hela tiden


-Du borde spärras in igen

skriker du


Men känner ingen ilska

denna gången


Bara konstaterar

att vi kommer

från skilda världar












Övriga genrer av Ali D VIP
Läst 319 gånger
Publicerad 2006-02-19 08:00



Bookmark and Share


  Aisha VIP
...ojojoj...jag känner så väl igen mig här....är inte heller nån "kvittomänniska" och får hela tiden skit för det...vi är alla olika...och lever ändå...fin dikt...kram från Aisha
2006-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Ali D
Ali D VIP