Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Obegränsad utan fördomar!

kroppens största organ
huden som berörs

Värmen vackert rosar
på ytan så hett

Obegränsad utan fördomar
tar den mig vidare




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 177 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-01-09 14:45



Bookmark and Share


  Suss Petersson
man ska inte döma...så härliga ord
2013-01-10

  Karin Jungå c/o Vemod VIP
sista strofen ska man leva länge på....som det ska vara
2013-01-10

  Lindha W Gustavsson
Vilka vackra ord, som betyder sååå mycket!
2013-01-09

    ej medlem längre
Den magiska beröringen kan ta oss hur långt som helst...
2013-01-09

  Angel of love
Jätte fin..
2013-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin