Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan fallskärm

Jag hoppar

om han vill


du ser på mig

med dödsångest

hela kroppen skakar


-Jag säger lungt

du sa att jag tvivlade

ingenting

förstår

inte vet


inga titlar

har jag heller


Men måste jag

så hoppar jag

rakt ut i ovissheten i hans namn


Han tar emot

även om jag hoppar från den högsta

klippan


Du tar ett steg tillbaka

och säger :din Gud är inte min

han kräver inte sådant


Jag kliver fram

till kanten


Du tvivlar

på Gud

på mitt förstånd


Du skriker

-gör det inte!

och klamrar dig fast vid berget


Jag skrattar

tittar ner

och säger:

inte just nu


Kanske imorgon


Jag älskar livet

men utan min tro

är jag ju levande död





Övriga genrer av Ali D VIP
Läst 274 gånger
Publicerad 2006-02-19 08:37



Bookmark and Share


    NoMi F
ja så är det med den som
är stark och känner nyfikenhet till livet
Livskraft, hoppar inte vill se ännu en dag
Denna poesi ger mig bilder och talar till mig
Fint
2006-02-20

  Marlene Anna Linnéa
spännande läsning och bra budskap!
innehåller förmodligen mycket mer än jag ser idag...
men, du lyckas hålla kvar blicken vid orden
- för man vill veta slutet :)
2006-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Ali D
Ali D VIP