Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ängeln





änglar
ängeln i dig
målar
med mjuka penslar

livets skönhet

visst går det att förutsäga
det vilket är i ljuset av markens andning
tecknen går att läsa
tecknen står skrivna i allts hud
länkade samman

visst går det att förutsäga
frågan är bara varför

lev
livet
i svarande skönhet





Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 120 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-01-09 20:32



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Mycket bra sagt med dina fina ord /kram
2013-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser