Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ur hjärtat





ur hjärtat
ropat har jag till er
i alla vindarnas riktningar

hör mig
kom till mig

lär mig
vandra

de mjuka
stegens
väg




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 141 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-01-09 20:33



Bookmark and Share


    maija tuori

Så himla vackert....
2013-01-12

  Ljusletaren
Hoppas att vi alla hör våra egna rop om att vandra mjukt och kärleksfullt fram. Dessa ord gillade jag mycket bra/kram
2013-01-11

  Lars Hedlin
Vackra toner i själen
2013-01-10

    ej medlem längre
fin
2013-01-10

    ej medlem längre
så fint...*
2013-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser