Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

.....................

.

Tunn is på sjön

Lockande




Fri vers av Mejja
Läst 513 gånger
Publicerad 2006-02-19 10:43



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Denna korta text säger mycket och är väldigt starkt & mörk,
precis som din text "Frestande"
2006-02-23

  mjuk
Jag kan förstå lockelsen. Tyvärr så håller jag inte med om att det är nån bra ide. Du behövs bland oss så stanna kvar istället :)
2006-02-20

  rebecca d VIP
sluta!!!
på en gång!!
2006-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Mejja