Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Djupdykning i Arktis

Nu dyker jag igen,
och vinkar ytan adjö.
När vi var små sade mig en vän
att hon aldrig ville dö.
Alltid skulle hon leva,
vi var oense därom.
Mina drömmar var skeva;
hennes viskade "Kom".
Hon kom (hon gick),
jag satte mig ned,
tänkte att jag fick
mer sorgbraseved.




Bunden vers (Rim) av J.A.G.Lovisa
Läst 207 gånger
Publicerad 2013-01-10 09:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

J.A.G.Lovisa