Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorgeår

Får jag släcka ljuset nu?
Jag har sett nog,
och om jag släcker det kommer kanske någon annan och tänder det.
Vi sätter oss här en stund i väntan.
Jaha, du har en tid att passa.
Ja, spring du, så väntar jag här.
Ja, jag vet att du inte kommer tillbaka, men jag vill inte se åt ett öde som inte ler mot mig.
Och inte ens nu i mörkret är det stilla.
Jag hör mitt jäktade hjärtas fanatiska dunkande. Dunkdunkdunk!
Nej, låt mig vara! Jag sätter händerna för öronen! Jag hör ingenting!
Dunkdunk!
Jagfinnsintejagfinnsinte!
Dunk!
Tyst!
Och äntligen sänker sig den svala tystnaden.




Fri vers av J.A.G.Lovisa
Läst 182 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-01-19 21:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

J.A.G.Lovisa