Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är du rädd än?

Jag skriker för döva öron.
Hör du mig
Hör du mig
Hör du mig nu?
Glöm aldrig min röst!
Men det är en klen tröst.




Fri vers av J.A.G.Lovisa
Läst 197 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-03-17 18:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

J.A.G.Lovisa