Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

grad





den vita valen




lyfter
det

svarta havsbladets
täcke





sångens
tysta
djup


spräcker asfaltens
hårda
grad






visionen
upptänds i

stjärnsmyckad eldvishet





hon
skrider

med rosenbårders liljor





vid
de nu
tända


stränderna




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 224 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-01-10 21:07



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Så vackert och så hoppfullt/kram
2013-01-11

  Lars Hedlin
tar en vidare......
2013-01-11

    lenakarin
Underbar..
..spräcker asfalten..
Hopp o vemod.
2013-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser