Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gryningsros





kroken vilken höll ryggen
släppte väggens uppluckrade fäste
den tunga ramen
brann i kakelugnens vita
med blårankor


bilden syntes stiga ur den spända huden

ryggen
utan krok
syntes skingras


i gryningsrosens
doftregn




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 129 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-01-10 21:15



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Smärtvackert!
2013-01-12

    ej medlem längre
Stämningsfull!
2013-01-11

  Lars Hedlin
Vackra fina ord
2013-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser