Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livskraft

 

Mitt vargblod rinner

men lämnar inga spår?

Det ironiska släktet

kastar blickar mot vargen

och ler

 

Vargen har slutat tro på

en flocktillhörighet helt

Lögnerna är alltför stora

 

Ylandet tystnar, vargen är trött

Tittar bakom sig på allt som varit

Ser så plötsligt att blodet funnits där.

Ingen såg det, ingen valde att se det

Inte vargen heller

 

Famlande vacklar vargen

genom skuggorna,

faller ihop

och somnar in

 

 

När vargen sedan

öppnar sina ögon

har livskraften vaknat




Fri vers (Fri form) av Magica VIP
Läst 409 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2013-01-11 03:17



Bookmark and Share


  Johnny Almeteg
Mycket bra text!
2013-11-30

  Connie
Jag är glad att jag hittade dig, dina texter sprider sig i kroppen!
2013-10-05

  Nils Teodor VIP
Bra skrivet
2013-01-19

  ULJO
Kanonbra text
2013-01-15

  SatansSon VIP
Skönt du håller ihop den. Bra!
2013-01-14

  Jordgubbsodlare
En applåd för den avslutande twisten!
2013-01-11

    ej medlem längre
bra tycker ja i vargaland!(värmlands landskapsdjur)
2013-01-11

    ej medlem längre
tycker om denna!
2013-01-11

  Lars Hedlin
Mycket bra skaldat!
2013-01-11

  zallander
bravo!



2013-01-11

  SatansSon VIP
Konstigt så få läser dig. En läsare så nhär långt. den här dikten är ju bra.
2013-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP