Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I ren nakenhet!

Visst kan bilden vara lite fräck
kanske rentav stötande i vissas ögon

Ren nakenhet hud mot hud
renar själen från ångest

I mina ögon så är det värme




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 4459 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-01-11 10:07



Bookmark and Share


  Karin Jungå c/o Vemod VIP
vi är skapade att älska, får själen att vibrera
2013-01-12

  Karin Rosberg
Absolut vackert både i bild och text!!
2013-01-11

    ej medlem längre
Vackert i ord och bild.
2013-01-11

    ej medlem längre
Finns inget stötande varken i bilden eller det den står för...skönhet, liv och kärlek.
2013-01-11

  Angel of love
Och vackert...
2013-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin