Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till Ché Guevaras dotter



Allt var möjligt då!
Kärlek och förhoppningar!
Så mörda dom Ché...

Han begravdes på
hemligt ställe någonstans
Finns nu överallt!

I ljuset av hans
stjärna lever folks dröm om
bröd och jämlikhet

Hans dotter är här
Som han fattigläkare
Vi älskar henne!

Medias drakar
tiger förstås som muren
Marknaden är allt!

Vilsna är vi men
Marknadens orättvisa
är inte evig

Som kärleken är!
Buren på spröda vingar
genom seklers brist




Fri vers av claes fredelius
Läst 350 gånger
Publicerad 2006-02-19 12:49



Bookmark and Share


  Janjohan
Lajkamente!!
2006-03-17

  mariann
"Vilsna är vi men
marknadens orättvisa
är inte evig"

Bra, ger hopp, och vilja till förändring.

Fint till Eleida, missade tyvärr hennes föreläsning.
2006-02-23
  > Nästa text
< Föregående

claes fredelius
claes fredelius