Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En vampyrs död

Kastad i den begynnande dagens ljus. Brinnande

Ett hjärta av purpur. Stelnat i glas

Drucken av nattens röda sötma

Bettet tog djupt. Döden var aldrig vacker

Skriket svalnade med askan. Mot glödande himmel






Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 154 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-01-11 21:31



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
yes så bra!
2013-01-12

    Anki.A
Gillar....
2013-01-12

    ej medlem längre
gillar...
2013-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish