Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nattskärva






den svarta puman
sitter med nattens kruka

stjärnor
sova
i
vind



krukan glider ur grepp
nattskärva visar


gässen driver
nattskyar
in i aktergördel




ur bröst skrida
hjortar

betar
i flodens fjällrader





hon rör vid
nattens silverstråke


gässens vingar
öppnar

tonen




i nattskärva glimmar
bärnstensögon
milda




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 208 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-01-11 22:06



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Själsa vackert!
2013-01-12

    ej medlem längre
så fint...
2013-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser