Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rosentasspår




mjuka rosentasspår
är lindade runt berget





rör vid
snöstrimmeband

mjuka snömoln
reser vida





snöleoparden
följer snöbarnens kälkfärder


människorna i byn huttrar
ser endast snöyra





utom hon
vilken ser bakom töcknet





snöleoparden lindar sin stämma
runt hennes axlar


däri hon vakar vid
eldens kittel




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 118 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-01-11 22:14



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Den här var fin!
2013-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser