Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slav

Biter huvudet av alla förbjudna tankar
Låtsas inte höra dina viskningar
Blundar
Röda läppar
Dessa röda jäkla läppar!
Blanka ögon som talar
Vill inte se
Du är en illusion
En vålnad
Jag ligger kedjad vid dina fötter
Bojad i drömmarna




Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 188 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-01-11 23:47



Bookmark and Share


  blaite
Mmmmh
2013-01-12

  Lars Hedlin
Så jäkla bra..Applåd!
2013-01-12

    ej medlem längre
Starkt passionerat
2013-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish