Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild: "Lyfter", Digital Art Sunlight. Musik: J S Bach_ Air on the G string>>


av dig

till dig...
så kärleksfull, modig och stark 

 

 

 

 

 

 

aldrig såg jag dig vila

invid din källa

ej heller falla ned

 


lyfter

sången du sjöng

 


ur ett vingslag

nalkas tonen 


av dig

 

är jag

kommen

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Sunlight
Läst 315 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-01-12 01:13



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Du berör på ett mjukt fint och vinnande sätt/kram
2013-01-23

  Lars Hedlin
Sinnligt vackert!
2013-01-12

    ej medlem längre
I kontakt -
så känns det
när läsaren
får ta del av
de finvarma raderna

Vackervärdigt!
2013-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Sunlight
Sunlight