Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ditt liv

Livet är en resa
I begynnelsen är positionen oviss
Du är blind

Din färd tar därefter outgrundliga vägar
Inget är förutbestämt
Du studsar mellan olika
Anhalter

Successivt formas
Ditt liv




Fri vers av AA VIP
Läst 149 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-01-12 02:19



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Visdom är alltid lika smakfullt-även om den tyvärr börjar bli ovanlig!

Dock ej i dina texter!


2013-01-17
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP