Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara att ta tjuren vid hornen!

Bara att ta tjuren vid hornen

Man ska inte behöva skämmas

Över att behöva be om lite hjälp




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 186 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-01-12 12:57



Bookmark and Share


  Magica VIP
Sant, och ändå är det det som samhället får människan att göra många ggr...skämmas om vi behöver hjälp...
2013-01-14

  LenaJohansson VIP
bra
2013-01-13

  Karin Jungå c/o Vemod VIP
svårt, men så himla viktigt.
2013-01-12

  Maj-Lis VIP
De kan faktiskt vara svårt de
2013-01-12

  Angel of love
Visar bara en inre styrka...
2013-01-12

  Federico Romano
Sanna ord Lars!
2013-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin