Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Crazy

You turn my mind until I am close to madness
But never ever close my eyes before your beauty
Just lay still in my arms
Look into my soul
Embrace the moment
And never let me go




Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 173 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-01-12 13:55



Bookmark and Share


    ej medlem längre
tender and sweet..lovely*
2013-01-12

  Lars Hedlin
Helt underbart text! Applåd!
2013-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish