Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min pappa.. Han dog -85, 32 år gammal, jag var 15.. det är så länge sen, men ibland så slår saknaden till... Hårt


Saknaden slår som ett slag i magen

Du gav dig aldrig av
Du är i min spegelbild
Visar delar av dig genom mig varje dag
I den glädje jag känner för mina barnbarn
Förstår jag att det är så du skulle ha känt för dina
Alla leenden och all kärlek är också dina
Undrar ibland hur det skulle varit med dig i mitt liv
Hur du hade varit som morfar och gammelmorfar
Hur mina barn hade sett dig
Tankarna snurrar. Saknaden slår med otrolig kraft
Du har varit borta för länge nu
Önskar du kunde komma tillbaka..
Men så är det ju med Döden
Den är ju för evigt..
Och jag gråter

Igen




Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 201 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-01-12 15:07



Bookmark and Share


    ej medlem längre
berörande..och vacker text om en älskad
pappa...
2013-01-12

  Lars Hedlin
Starkt i sin saknad och sorg..bra skriven i kärlek ..kram
2013-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish