Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ur arkivet


Sex helt enkelt

Lättsamt smeker hon hans hårdhet

Böjer sig fram.. Han tror han ska svimma..

Bröst så fulländade gungar framför honom

Han känner hennes mun omsluta..

Sakta reser hon sig och gränslar

Men bara retfullt eggande..

Han tar tag i hennes hår, tittar henne i de mörka ögonen och ber henne.. Snälla..

Hon ler och ger honom en överlägsen blick

Skakar på huvudet och börjar smeka
över de vackra brösten med ögonen djupt borrade i hans blick

De lätt rosafärgade vårtorna
pekar uppnosigt, liksom trotsigt nära hans mun

Han smakar på henne, hon stönar och särar
lätt på låren, de är lena och mjuka

Sakta tränger han in i henne.. Han ger henne
hela sin lust och längtan..Vänder henne och de små
skriken av vällust ekar i tystheten

De njuter av varandra
leker och utforskar.. De älskar, med kropp och själ..




Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 267 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2013-01-12 18:20



Bookmark and Share


  Eliza-69
underbart o så hett :)
2013-09-29

    ej medlem längre
mmm...
2013-01-16

  agneta pichler

sexig text..

var rädd för porrighet..
men du lyckades
få den sensuell


2013-01-16

  en blomma för dagen
Hett och vackert!
2013-01-16

    ej medlem längre
Oohh! Hett!!
2013-01-16

  Glensan
Underbart!
2013-01-15

  Lars Hedlin
So fresh and nice me like!
2013-01-13

  peter markurth
söt
2013-01-12

  blaite
Kalas
2013-01-12

    ej medlem längre
vackert..
2013-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish