Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ännu en gång, kärlekens sång

Så människan kräver kärlekens natur
De är en del av vår kultur
Varje saga har sin trubadur
men var är den kommen ur
Ack har människan fångats i en bur
Än så ser vi det som tur
Fasan och hatet bygger sin eviga mur

Men kärleken sägs än
Vara våran vän




Fri vers av Laura M.E
Läst 143 gånger
Publicerad 2013-01-12 21:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Laura M.E
Laura M.E