Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vintergäck





hon sov i vintergäckens gröna bädd
sådde violblå drömmar
ur ögonvrån
ljöd blåklockans mjuka klang
i gryningen syntes hennes spår leda
bort från boplatsen
in i ängens gnistrande snögräs




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 124 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-01-12 22:07



Bookmark and Share


  Änglaögon
Ljuvligt vackert.
2013-01-13

  Lars Hedlin
Ljuva toner
2013-01-13

  peter markurth
mkt bra som alltid
2013-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser