Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Då drömmar brister klarsyn

Ljusöga
de mörka stenar du ej såg

krossad dröm
då mörker virvlar vet ni min cyism
ser klar bild

de förtalade e själ inatt
spottar nu en skugga

din jävla kärlek ljuger sant
då drömmar

brister




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 161 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-01-12 22:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth