Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skrämande svart

De onda med svarta tak
är att de ser ut som ett mordiskt hat
De smyger kring likt demonisk skugga
Sömnen vågar inte roa sinnen
De ligger på helspänn

För mitt svarta tak.

Blodröd vägg, blodstänkt golv
Vita handukar drypande i rött
Ja så ser det ut
Dödens symbol täckande på väggar

på svarta väggar

säng sjunken till marken
inget hopp i att höjas upp
sjunken kropp, sitter tyst där på
lika så hennes kropp
rött som blod

Med svarta kläder på




Fri vers av Laura M.E
Läst 177 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-01-12 23:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Laura M.E
Laura M.E