Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyckohjärta väntar

Tomhetshjärta flyr

flyr undan det smärtande kalla

Tomhetshjärta skyr

skyr det ytligt hårda


Ömhetshjärta saknar

saknar det meningsfulla varma

Ömhetshjärta trevar

trevar att finna det nya


Längtanshjärta gråter

gråter den saknad som lever

Längtanshjärta berättar

berättar om steg som bör tas


Lyckohjärta väntar ...





Övriga genrer av sulimaa
Läst 518 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-01-13 02:42



Bookmark and Share


  Lasseman VIP
<3 hjärtar denna text den är så fin <3
2013-01-15

  Karin Lyckofågel
Vackert.
2013-01-13
  > Nästa text
< Föregående

sulimaa
sulimaa