Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lilla hjärtegryn

Underbara ljuva

sammetslena mjuka

hjärtenypande skira

fantastiska hjärtegryn


Mitt hjärta i din hand

din blick i min

evighetskärlek

så innerligt ovillkorlig

KÄRLEK




Fri vers av sulimaa
Läst 588 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-03-03 21:59



Bookmark and Share


  Ronny Berk
så vackert , i bild och poesi !
2015-05-19

    ej medlem längre
Värmegoda rader
om det underbara
nyfödda
2013-03-17

  Water VIP
Den känslan känner jag igen
2013-03-05
  > Nästa text
< Föregående

sulimaa
sulimaa