Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att inte längre få lov...

Att tappa någon

någon nära intill

ditt innersta

ditt hjärta



Smärtsam insikt

ekande tomhet

studsar mot

frågande väggar



Att tappa helt

den som finns nära

ditt hjärta

din själ


Att inte längre

få finnas



Tungt att andas




Fri vers av sulimaa
Läst 575 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2013-03-03 22:14



Bookmark and Share


  Manal
berörande
2014-05-26

    J. Herward
Jag omfamnar dina ord och trycker dem emot mig, hårt i mitt skälvande bröst, för sorgen hotar att spränga mig...


Närvaro.
2014-01-13

  Lasseman VIP
Oj!.. djup känslig och välskrivet min vän, som alltid, lite som att gråta invändigt
2013-08-01

  aol
starkt berörde denna skrift,
2013-03-25

    ej medlem längre
Jordevånda
att rida rädsla
i obeständighet

starkt klingande
i dova toner
2013-03-17
  > Nästa text
< Föregående

sulimaa
sulimaa