Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag bara

Om jag bara sitter här
sluter mina ögon och låter ögonfransarna sakta smeka kinden
låter mitt hjärta fyllas av all kärlek
min själ besitter

Om jag bara andas lugnt och smekande
tömmer och fyller lungor med helande energi
låter tankar sakta sväva
som dom vill

Om jag bara öppnar dörren
den som leder till mitt inre
det inre du en gång
oändligt vackert berört

Om jag bara väntar
släpper stress och oro fritt att fly
välkomnar din själ
att möta min

Om jag bara älskar
som jag gjort i eoner av tid
om jag bara gör det
mötas vi två ...




Fri vers av sulimaa
Läst 469 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-04-18 16:47



Bookmark and Share


    Bo Malte
lysande!
2016-07-04

  Maria Sundelin VIP
Fint om längtan och tro
Kramar
2016-04-24

  mickech
Ja, om vi bara...så fint skildrat!
2016-04-24

  Julio VIP
Bra och fin
2016-04-24

  aol
Underbart mjukt berörde du min själ,
2016-04-20

  Lejonhjärtas poesi
Om jag bara ...
är verkligen inte så bara, tvärtom vacker poesi om att bara, ja bara öppna upp känslan om att bara vara ett med sina känslor.
2016-04-19

  Henning Hson
En sköning :)
2016-04-18
  > Nästa text
< Föregående

sulimaa
sulimaa