Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förnimmelser av dig

Min hand i morgonens annalkande ljus
förnimmer minnet av din
känslan av hur dina fingrar
sakta smekte mina

Mina armars avsaknad
av dina
känslan av att omslutas i din famn
gör sig osökt påmind

Mitt hjärtas ömma slag
längtar åter efter ditt
två hjärtan
med samma smekande rytm

Att känna själens
längtande viskning
kom älskade
gör mig hel




Fri vers av sulimaa
Läst 398 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-04-25 16:03



Bookmark and Share


  aol
Underbart skaldat vännen,
2016-07-06
  > Nästa text
< Föregående

sulimaa
sulimaa