Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårtecken

Som en lätt smekning av vemod över min kind
ett stråk av kärlek
berör min själ

Sätter plåster på djupa revor
blåser försiktig på ömma sår

Öppnar uppför varma vårvindar
leker bort
det onda svarta

Ny grund byggs sakta upp
stadig trygg

Oändligt vacker ...




Fri vers (Fri form) av sulimaa
Läst 461 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-03-31 11:09



Bookmark and Share


  aol
Så vackert ömt skaldat vännen,
2016-04-15

  ~Leonardo~
Ord som förmedlar stor ömhet. Mmm.
2016-04-05

  Lejonhjärtas poesi
Det gör ont när knoppar brista som Karin Boye diktade.
Härlig poesi och ja, sannerligen oändligt vacker ...
2016-04-05

  Henning Hson
Gillar din text!
2016-03-31
  > Nästa text
< Föregående

sulimaa
sulimaa