Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Life is a bloody two-timer

 

Jag såg en gång mitt liv passera i revy i en tung fylla som gick över gränsen. Det var ingen rolig syn (förutom när jag fick en rosentagg i foten när jag var fem år - mitt livs enda dans på rosor, so to speak - fan va jag bölade). 

Men det värsta är, det är att jag överlevde min nära-döden-livs-revy. Och att jag kanske måste uppleva det en gång till. Fy fan! Kan man inte smita ut bakvägen nästa gång?

 

 

 

 

 

 

 




Övriga genrer (Satir) av Pitbullpudelns kärna
Läst 417 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-01-13 03:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pitbullpudelns kärna
Pitbullpudelns kärna