Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tror jag ska lägga av med både läsandet och skrivandet...


Läs ett citat av ett citat, citerat här på poeter.se

 

Jesper Svenbro skriver om synen på förhållandet mellan författare och läsare genom att citera en arkaisk (700-480 f Kr) inskrift från Sicilien:

Den som skriver dessa ord rövknullar den som läser dem.

 

 




Fri vers (Spoken word/Slam) av Pitbullpudelns kärna
Läst 663 gånger
Publicerad 2013-01-13 14:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pitbullpudelns kärna
Pitbullpudelns kärna