Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Taste it!

There's more to life
than just asparagus

If you want to taste it




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 168 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-01-13 17:51



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket fyndigt och bra
2013-01-21

  Angel of love
Mycket underbara smaker finns det..
2013-01-13

    ej medlem längre
Mmmm...mycket mycket mer...
2013-01-13

    ADI Nehlin
indeed it is :-)
2013-01-13

  Federico Romano
Are you serious! What tell me!! Ahh you mean stowberry..
2013-01-13

    ej medlem längre
fyndigt bra!!!!
2013-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin