Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den stjärnan som lyser starkast av dem alla, den som visar mig den gyllene svängande vägen så att jag inte går vilse


Jag sänder mina tankar precis i detta ögonblick

Den som talar, talar i guld och tiger i silver men jag ser en skrift under raderna som av osynligt bläck som blir som guldbokstäver i mina ögon. Det är som en stjärna som lyser upp de vackraste orden. Den stjärnan som lyser starkast av dem alla ner till Jordens mörka rund. Den stjärnan som visar mig den gyllene svängande vägen för att jag inte ska gå vilse bland de som inte vill mig väl.
Den stjärnan har min tillit och min kärlek och allt som hör där till. Jag sänder mina tankar precis nu i detta ögonblick då jag mot himlen ser till denna stjärna som mot mig ler.




Fri vers av wildah
Läst 301 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-01-13 19:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

wildah
wildah