Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

avlagd




avlagd ligger klädnaden
över den grovt tillyxade pallen
golvet är täckt av snöfällar
tiljorna
knarrar lugn sömn


stjärneldar värmer
aspens sömn
kattuggla spinner
mjuka toner

i natten vattnade hon
torkade drömbrunnar
med källvatten ur silverkannans
klara ädelstensljus




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 125 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-01-13 22:38



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket bra.
2013-01-14

  Lars Hedlin
Verkligen fint!
2013-01-14

  Jordgubbsodlare
Vackert och fantasy-fullt! :)
2013-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser