Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I nattens trygga omvårdnad

 

 

Så kommer nu natten

då jag kan somna

och flyta in i drömmarnas värld.

 

Drömmar där jag kanske 

får möta min älskade

i ett skymningsland.

 

Långt bortom verklighetens

fasansfulla värld,

 

Låt mig bara få drömma

i nattens trygga famn.




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 132 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-01-14 00:48



Bookmark and Share


    Anki.A
Älskar drömmar.....och just en såna här drömar är så......fin
2013-01-14

  Magica VIP
Fint! :)
2013-01-14

  Angel of love
Sov gott önskar dig fina drömmar!
En text om längtan jätte fin!
2013-01-14
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP