Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mellan vinter och vår....


Vårvinter i januari

när snön faller tungt
stormar kring park och hus

Kejsarolvonens knoppar
sväller rosa i solljuset
speglas i vinterhimlens moln
Maria Silvia




Fri vers av Maria Silvia
Läst 289 gånger
Publicerad 2006-02-19 17:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria Silvia