Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En känsla av att du står här bakom min rygg


Din doft som bara är din

En känsla av att du står här bakom min rygg, du känner på mitt hår och lutar dig framåt så att du ser vad jag skriver.

Din doft som bara är din når mig när du läser vad jag skrivit om dig.

Du vänder ansiktet mot mitt och du ler och snart är vi så nära som det går.

Du säger vad fint du skriver om mig och sedan kan varken du eller jag få fram ett ord då läpparna har trasslat in i varandra och känslan är nu, bara nu, bara här med dig.




Fri vers av wildah
Läst 242 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-01-14 19:09



Bookmark and Share


  vargtass
När kärleken är som vackrast! =)

2013-01-16

    ej medlem längre
Varma och ömma ord
bildar meningar av Kärlek ...

2013-01-15

  mysing
doftande, underbara trassel! :)
2013-01-15

    ej medlem längre
Så fint formulerat!
2013-01-14
  > Nästa text
< Föregående

wildah
wildah