Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ordfattig

Är vilse i orden
Hittar inte mina tankar
Svultet letar tomma ögon efter meningar
Skrivet ser jag att det fattas en innebörd
Uppgivet skakar jag på huvudet
Bläddrar i skallens förråd
Hittar malätet godis
Inget att ha
Suckar
Inser att jag helt enkelt får vänta
Vänta
På den stora inspirationen




Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 191 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-01-14 19:15



Bookmark and Share


  firefire
samma här..gång på gång...ha det fint vännen! kram
2013-01-15

  Lars Hedlin
Den kommer snart ska du se..kram
2013-01-15

  Glensan
Har haft det så med många gånger kraaam
2013-01-15

  kråkan VIP
så e d alltid för mig:-).. skriver ändå.. kramkram!
2013-01-14

    ej medlem längre
den kommer..*
2013-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish